Накъде върви KoRn? 1073 дни назад Цитат('745573','745573','6','399')">Съобщи за спамСпоред вас накъде върви Корн в развитието си от има-няма 7 години. Лично моето мнение е стремглаво надолу. "Issues" за мен беше може би последния албум, който ме впечатли - издаден при екстремни условия той се оказа по-добър от следващите "изпипани". Това си е лично мое мнение...И в следващите има някои завладяващи парчета, но не са много за съжаление :(
През февруари 2005 китариста Brian "Head" Welch напуска Korn, за да се отдаде на християнството и да издаде книгата "Save Me from Myself: How I Found God, Quit Korn, Kicked Drugs, and Lived to Tell My Story ". Сега го виждаме две години по-късно да изготвя и соло албум наречен "It's Time to See Religion Die". К'во става?! Странно е да издаваш книга озаглавена така и след това този албум. Междувременно Корн сменят китарист след китарист, но не могат явно да запълнят дупката от липсата на Брайан. Според мен той е изпаднал в някаква дупка, която не е по-малка от тази, предизвикана от липсата му в Korn. Само погледнете заглавията на новите му парчета:
01. Enter
02. Letter
03. Illusions of Happiness
04. Skin
05. Tomorrow's Children
06. Into the Light
07. Tears
08. Coward
09. Jennea
10. Let It Go
11. My Enemy
12. Closing the Door
Дамм, думата е "депресия" - дано скоро излезе от това състояние и почне да прави по-диви парчета. В албума му помагат барабаниста Josh Freese (A PERFECT CIRCLE, NINE INCH NAILS) и Trevor Dunn (MR. BUNGLE, FANTOMAS) - напълно подходящи за един мрачен албум бих казал
Коментари: 2 Разглеждани: 195000
|